Rolunk

Töltse szabadságát ezen a csodálatos helyen , mégpedig ott ahol a Duna Szentgyörgy ága a Feketetengerbe ömlik.Mind a Duna, mind a Feketetenger szépséges tájai felejthetetlen élménjt nyújtanak az Ön számára. A tengerpart széles napozósávját apró finom homok boritja, és ami fenséges, hogy sohasem zsufolt.Csonakázhatsz a szűk csator- nák lomb sátra alatt, ahol, mindkét oldalon fehér es sárga tavirózsa foltok diszlenek, a fák lombkoronája fölött sirályok keringenek, a vizeken, vadludak, vadrécék uszkálnak.Ezenkivül számos más mádarfaj röppen fel és teszi széppé a természetet.És e csodás természet közepette települt a delta egyik gyöngye- Szentgyörgy(Sf. Gheorghe) nevü helység- és itt található a TONY PANZIÓ, amely a falu kozpontjátol mintegy 150 méterre van.

A panzió két tipikus falusi ház amelyek korszerüsitve bisztositja a vendég kényelmét.

Az egyik házban 3 szoba van mindegyik külon fürdőszobával , a másik ház 2 szobás közös fürdőszobával.Ha szükséges mindegyik szobában még egy fekvőhelyet lehet bisztositani.

Az étkezés egy tágas közös ebédlőben történik. Mind a szobák, mind az ebedlő ablakai szunyogháloval vannak ellátva. Az étkezesröl:reggeli, ebéd, vacsora.Valamelyik ki is maradhat, ha a vendég ugy kéri.Egyébként a hal készitmények dominálnak, aminek az elkészitése változatos.De aki nem kedveli a halat, létezik még csirke, marha, disznó, zöldség.

Azon vagyunk hogy tisztelt vendégeink óhaját bisztositsuk, hogy jól érezzék magukat, pihenten és sok jó élményben részesülve toltsék szabadságukat.

Tarifák:


A tarifákat a következὃ telefonszámokon lehet megtudakolni

Mobil 1: +40743 985 465

Mobil 2: +40744 183 169

Email 1: lacitony@yahoo.com

Email 2: pensiuneatony@gmail.com


Hozzászólások:

Hozzászólások: