Despre noi

Dacă doreşti să petreci zile de neuitat, într-un loc minunat de pe malul Mării Negre de unde se poate vedea vărsarea Dunării în mare, dacă doreşti să scapi de plajele aglomerate din sudul litoralului şi vrei sa te bucuri de o plajă salbatică cu nisip fin, dacă doreşti să te plimbi pe frumoasele canale ale Deltei Dunării unde vei intâlni o mare varietate de păsări sălbatice, dacă eşti iubitor de natură, te invităm la PENSIUNEA TONY

Pensiunea Tony se afla la 150 de metri de centrul satului Sf. Gheorghe şi la 30 de minute de plajă. Pensiunea este compusă din 2 case ţărăneşti amenajate şi modernizate pentru a primi oaspeţii noştri. La această pensiune se asigură masa în funcţie de dorinţele clienţilor noştri.

Casa 1 are 3 camere de 2 paturi, dotate cu baie proprie (Camerele 1,2 şi 3). Casa 2 dispune de 2 camere cu baie comună (Camerele 4 şi 5). La cerere se poate adăuga şi un al treilea pat în oricare din acestea.

Masa se serveste în foişor, care este dotat cu plase de ţânţari pentru a evita micile neplăceri provocate de aceştia. Bucătăria este diversificată astfel încât îi mulţumim şi pe cei mai pretenţioşi.

Iţi promitem zile de vis în compania noastră.

Tarife:

Pentru tarife rog sunati la telefoanele de mai jos:

Mobil 1: 0743 985 465

Mobil 2: 0744 183 169

Email 1: lacitony@yahoo.com

Email 2: pensiuneatony@gmail.com

Comentarii

Scrieti un comentariu